<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vårslipp! Tappin Light

Vårslipp! Tappin Light
Photo: Tappin Light passer perfekt til profesjonelle webinarer og digitale eventer
Vårslipp! Tappin Light

Dagene blir lysere og lettere, vi digger våren! Vi digger også vår nyeste lansering Tappin Light - en perfekt plattform for profesjonelle webinarer og digitale eventer. Enkel å bruke, enkel å sette opp og som arrangør har du full oversikt over innhold og deltakere.

Vil du gjøre litt ekstra ut av ditt webinar? Planlegger du et digitalt arrangement der du egentlig bare trenger å vise en stream og la deltakerene delta via chat? Ønsker du ha oversikt over hvem som får tilgang og faktisk deltar på arrangementet? Da er Tappin Light perfekt for deg!

Logg inn - ferdig - gå!

Med Tappin Light kommer deltakeren rett til hovedscenen etter å ha logget inn. Klare der det skjer, helt sikker på å ikke gå glipp av noe.

Benytt interaktivitetsfeeden til høyre for å gi beskjeder til deltakerne, og åpne opp for muligheten til å dele kommentarer og spørsmål i den åpne chatten. I menyen kan de også finne informasjonssider, dokumenter/presentasjoner og deltakerliste.

Når deltaker logger inn på plattformen kommer en rett til scenen der streamen sendes. Ved siden finner en muligheter for chat og praktisk informasjon.

Enkel administrasjon

Når du velger Tappin Light bruker du vårt nyeste administrasjonspanel for god oversikt og enkelt oppsett.

  • Oversiktlig dashboard
  • Hjelpetekster på alle sider
  • Legg til registrering fra samme admin

Det er raskt og enkelt å sette opp plattformen for et nytt event.

  • Huk på eller av for å velge de funksjonene du vil benytte
  • Til design trenger du kun logo og farger på knappene
  • Templates for kommunikasjon og utsendelser på e-post
  • Samme teksteditor på alle steder du legger inn tekst

Ta kontakt for info og tilbud!

Send oss en e-post på info@tappin.no

Andre stories