<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tappin styrker teamet - hils på Marita!

Tappin styrker teamet - hils på Marita!
Photo: Marita Damry & Ingunn Dahl-Engh
Tappin styrker teamet - hils på Marita!

Marita Damry starter nå i august som ny Key Account Manager i Tappin. Marita kommer fra sportsbransjen der hun både har arbeidet som selger og selv vært aktiv innen sykling.

“Ingenting er som å kickstarte en ny sesong med nye krefter! Ikke bare har vi alle tatt pauser fra skjermen og bygget opp energien til høsten - vi har en ny superkvinne på teamet! Vi gleder oss masse til å få Marita med på laget” sier Ingunn Dahl-Engh, daglig leder i Tappin.

Marita trives best når ting er i bevegelse - og eventbransjen står i hvert fall ikke stille. “Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med teamet, kundene og bransjen. Det har vært spennende å følge med på utviklingen som har skjedd spesielt siste året, og jeg ser virkelig frem til å være med på reisen videre og bidra til at Tappin når nye hårete mål” sier Marita.

Bevegelse og høy aktivitet er også en del av fritiden til Marita, og når hun ikke er med familie og venner finner du henne mest sannsynlig på sykkel ute i skogen. Men, ettersom hun er tidligere deltaker Norgesserien i Enduro sykling og Trans Madeira må du være årvåken for å få øye på henne når hun farer gjennom skogen.

Heldigvis er det enklere å få tak i henne om du vil høre mer om hvordan Tappins løsninger kan passe til ditt event og mulighetene for å holde god oversikt og kommunisere med deltakerne dine på et digitalt, fysisk eller hybrid event. Da er det bare å slå på tråden eller sende en e-post - og joda, er du en fellow sykkelentusiast snakker hun gjerne om det også.

Marita Damry
Tlf:
+47 938 63 879
E-post:
marita@tappin.no

Vil du også bli en del av teamet?

Vi har plass til flere! Se stillingsannonsene nedenfor - vi gleder oss til å lese din søknad!

Prosjektleder: Trykk her

Key Account Manager: Trykk her

Andre stories