<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nor-Fishing 2020: En digital utgave av en av verdens største Fiskerimesser

Nor-Fishing 2020: En digital utgave av en av verdens største Fiskerimesser
Photo: Tappin Digital Plattform for Nor-Fishing 2020
Nor-Fishing 2020: En digital utgave av en av verdens største Fiskerimesser

18 – 20. august 2020 fikk vi sammen med Gyro æren av å være med på å digitalisere en av verdens største Fiskerimesser - Nor-Fishing.

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Messen er beskrevet som den viktigste møteplassen for å treffe kolleger, likesinnede, kunder, leverandører, vitenskapsmenn, forskere og offentlige tjenestemenn.

Vi i Tappin leverte den digitale plattformen, der deltakere kunne logge seg inn for å følge direktesendinger fra Trondheim og besøke over 200 utstillere på deres digitale stander. På standen kunne deltaker se video/banner og informasjon fra utstiller, samt kontaktinformasjon og mulighet for å booke møte med kontaktpersoner på standen. Under direktesendingene kunne deltakerne dele spørsmål og kommentarer i chatten der også representanter fra Nor-Fishing deltok og svarte underveis.

Nor Fishing Digital plattform Tappin

Photo: Nor-Fishing 2020


Totalt hadde messen 11 000 besøk fra 46 land i løpet av de tre messedagene. (15 % av de besøkende rapporterer at de så messen sammen med flere andre).

Les mer om messen og se film av høydepunktene på Gyro sine nettsider her.

Andre stories