<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli kjent med Marthe, Rebekka og Monika

Bli kjent med Marthe, Rebekka og Monika
Photo: Velkommen Marthe, Rebekka og Monika!
Bli kjent med Marthe, Rebekka og Monika

Vi var heldige å få med oss Marthe, Rebekka og Monika på tampen av 2020, og er så glade for at de har blitt en del av team Tappin. Med disse 3 super-kvinnene har vi styrket leveranse, salg og produkt og er med andre ord ekstra klare for 2021!

Marthe Lekva, Leveranse

Marthe

Si hei til Marthe, nyeste medlem av leveranseteamet som Customer Success Manager! Marthe hjelper deg med å bruke våre løsninger på best mulig måte, eller rett og slett holde i alt fra oppsett til gjennomføring for deg. Med lang erfaring fra reise-, hotell- og eventbransjen kan du stole på at hun forstår deg som arrangør, og hun kan bidra med tips, triks og gode ideer for et suksessrikt arrangement.

Hun beskriver seg selv som sosial og utadvendt, og fritiden tilbringes som regel på turer med familie og venner. Men, mest av alt går tiden til hus og heim, barn på aktiviteter og Netflix - noen som kjenner seg igjen?

Hei Rebekka

Rebekka

Si hei til Rebekka, vårt nyeste medlem av salgsteamet som Key Account Manager. Rebekka er hun du kan snakke med for å finne ut hvordan Tappin kan hjelpe deg til ditt neste arrangement, og tilby deg en skikkelig god avtale for å komme i gang. Hun kommer rett fra eventbransjen selv og du kan derfor være trygg på at hun forstår hva du mener og finner løsningene du trenger.

Om seg selv sier hun at “Jeg er født B menneske, men på den evige søken om å bli et A menneske!” Uansett hvor hun er på skalaen mellom A og B er Rebekka en utadvendt person som er glad i en god spøk, så det er bare å prøve seg.

Hei Monika

Monika

Si hei til Monika, nyeste medlem i utviklerteamet som Front-end developer. Med hennes erfaringer styrker vi teamet som gjør at våre løsninger er både funksjonsrike og brukervennlige. Monika sier selv hun gleder seg til å lage løsninger som skaper gode digitale opplevelser, med andre ord passer hun perfekt inn i teamet!

Spør du hva hun liker å gjøre på fritiden svarer hun at hun foretrekker å forske og lese mer om brukeropplevelser - ikke rart vi er imponert over hva hun får til!

Andre stories